Scandal în familie cu urmări grave

575

O tânără din Boșorod s-a prezentat, miercuri, la sediul Poliției din Călan, pentru a reclama că partenerul ei de viață, în vârstă de 30 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a amenințat-o cu un cuțit. Nu i-a provocat leziuni, însă femeia s-a temut pentru viața ei.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru amenințare şi au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia. Câteva ore mai târziu, tânărul s-a întors acasă și a continuat să își amenințe iubita.

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat faptul că bărbatul nu a respectat restricţiile impuse de ordinul de protecție provizoriu, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Oraşului Călan. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu, iar faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.