Scandal în familie cu urmări grave

O tânără din Boșorod s-a prezentat, miercuri, la sediul Poliției din Călan, pentru a reclama că partenerul ei de viață, în vârstă de 30 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a amenințat-o cu un cuțit. Nu i-a provocat leziuni, însă femeia s-a temut pentru viața ei.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru amenințare şi au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia. Câteva ore mai târziu, tânărul s-a întors acasă și a continuat să își amenințe iubita.

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat faptul că bărbatul nu a respectat restricţiile impuse de ordinul de protecție provizoriu, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Oraşului Călan. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu, iar faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului