Satele comunei Totești vor fi branșate la rețeaua de gaze naturale

Locuitorii comunei Totești își vor putea încălzi gospodăriile folosind gazul metan. Primăria a scos la licitațe publică lucrările de înființare a rețelei de distribuție și branșamente la conducta de gaze naturale care traversează zona.
„Procedura de atribuire are ca scop atribuirea unui contract de execuție de înfiinţarea sistemului de distribuţie gaze naturale prin montarea unei Staţii de Reglare-Masurare-Predare (S.R.M.P.) care va alimenta cu gaze naturale (presiune medie) satele aparținătoare Comunei Totești, respectiv Toteşti, Păclişa, Cîrneşti și Reea”, se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
Investiția se ridică la 9.330.060 lei și va fi finanțată din fonduri de la bugetul local.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Răspuns la “Satele comunei Totești vor fi branșate la rețeaua de gaze naturale

  1. Carol Gal

    Pe când ajunge gazul si la RAPOLT, in comuna.Grabiti-va vin alegerile , macar promisiuni .Pana acum numai vrajeala .Mai tarziu si restul.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Gest oribil al unor copii: au ucis un câine aruncându-l de pe bloc         Patru mașini distruse pe un bulevard din Deva, de șoferul unui bolid. Tânărul de 19 ani s-a făcut apoi nevăzut         Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare