Satele comunei Totești vor fi branșate la rețeaua de gaze naturale

Locuitorii comunei Totești își vor putea încălzi gospodăriile folosind gazul metan. Primăria a scos la licitațe publică lucrările de înființare a rețelei de distribuție și branșamente la conducta de gaze naturale care traversează zona.
„Procedura de atribuire are ca scop atribuirea unui contract de execuție de înfiinţarea sistemului de distribuţie gaze naturale prin montarea unei Staţii de Reglare-Masurare-Predare (S.R.M.P.) care va alimenta cu gaze naturale (presiune medie) satele aparținătoare Comunei Totești, respectiv Toteşti, Păclişa, Cîrneşti și Reea”, se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
Investiția se ridică la 9.330.060 lei și va fi finanțată din fonduri de la bugetul local.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Răspuns la “Satele comunei Totești vor fi branșate la rețeaua de gaze naturale

  1. Carol Gal

    Pe când ajunge gazul si la RAPOLT, in comuna.Grabiti-va vin alegerile , macar promisiuni .Pana acum numai vrajeala .Mai tarziu si restul.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”