Șase ofertanți rămași în competiție, pentru construcția „tunelurilor pentru urși” de pe Autostrada Lugoj – Deva

491

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat numele celor șase ofertanți calificați în etapa următoare a licitației pentru construcția restului de circa nouă kilometri, rămas nerealizat din cei 100 de kilometri ai Autostrăzii Lugoj – Deva.

CNAIR a finalizat procesul de evaluare a candidaturilor depuse în cadrul procedurii de atribuire Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220 – Secțiunea E și finalizare Sectiunea D. În urma aplicării criteriilor de selecție, conform algoritmului de calcul aferent, s-au calificat, pe primele 6 locuri, următorii ofertanți: Asocierea Mapa Insaat ve Ticaret A.S. – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S., Asocierea Sc Alsİm Alarko Sanayİ Tesİslerİ Ve Tİcaret A.Ș – Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret A.S., Kolin Insaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi, Strabag Srl, Asocierea Impresa Pizzarotti & C Spa – Pizzarotti Sa – Retter Projectmanagement Srl și Asocierea Terna Tourist Technical And Maritime Sa – Intracom Constructions Societe Anonyme Technical And Steel Constructions (Intrakat), a informat CNAIR.

„În perioada imediat următoare, Autoritatea contractantă va transmite invitația de participare la etapa a II-a a procedurii de atribuire – etapa de depunere a ofertelor candidaților antemenționati. Termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 31 ianuarie 2022”, se arată în comunicatul transmis de CNAIR.

de 9,13 kilometri de autostradă, care cuprinde 2,13 kilometri de tuneluri, a rămas de aproape un deceniu singurul sector nefinalizat din Autostrada A1 Lugoj – Deva. Sectoarele Autostrăzii Lugoj – Deva sunt cuprinse în Autostrada A1 Nădlac – Bucureşti care măsoară 580 de kilometri, fiind cea mai lungă din ţară.

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Șase ofertanți rămași în competiție, pentru construcția „tunelurilor pentru urși” de pe Autostrada Lugoj – Deva

  1. Cetățean

    Ex ministrul cuc care a provocat aceasta întârziere de 5 ani ar trebui sa plătească tot cu 5 ani!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *