Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți

Jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cîmpu lui Neag au depistat vineri seera, în jurul orei 18.30, şase persoane care se aflau la vânătoare pe un drum forestier din localitate, încălcând astfel prevederile Ordonanţei Militare nr. 3 din 24.03.2020.
„Cinci dintre cele șase persoane deţineau arme de vânătoare şi două autorizaţii de vânătoare care nu erau completate corespunzător, în sensul că nu era menţionată zona în care se execută vânătoarea, perioada şi cota de vânat. Jandarmii au întocmit documentele privind săvârşirea infracţiunii de braconaj conform prevederilor Legii 407/2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic pentru vânătoare fără respectarea condițiilor înscrise în autorizația de vânătoare”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara.
Polițiștii au anunțat că de la fața locului au fost ridicate cinci arme de vînătoare , muniția aferentă si trei mistreți împușcați. „A fost depistat un grup de șase vînători și posesori de permise de armă care au împușcat trei mistreți pe raza F.Cinegetic nr.63 Dealu Mare – zona Cimpu lui Neag, fără a deține autorizație de vînătoare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara