Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți

Jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cîmpu lui Neag au depistat vineri seera, în jurul orei 18.30, şase persoane care se aflau la vânătoare pe un drum forestier din localitate, încălcând astfel prevederile Ordonanţei Militare nr. 3 din 24.03.2020.
„Cinci dintre cele șase persoane deţineau arme de vânătoare şi două autorizaţii de vânătoare care nu erau completate corespunzător, în sensul că nu era menţionată zona în care se execută vânătoarea, perioada şi cota de vânat. Jandarmii au întocmit documentele privind săvârşirea infracţiunii de braconaj conform prevederilor Legii 407/2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic pentru vânătoare fără respectarea condițiilor înscrise în autorizația de vânătoare”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara.
Polițiștii au anunțat că de la fața locului au fost ridicate cinci arme de vînătoare , muniția aferentă si trei mistreți împușcați. „A fost depistat un grup de șase vînători și posesori de permise de armă care au împușcat trei mistreți pe raza F.Cinegetic nr.63 Dealu Mare – zona Cimpu lui Neag, fără a deține autorizație de vînătoare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului