Șapte percheziții la hoții de biciclete

2086

Șapte percheziții domiciliare, la care au participat polițiști și ofițeri ai Serviciului Acţiuni Speciale au avut loc, miercuri, la domiciliile a patru bărbați din municipiile Brad și Huendoara, anchetați pentru furt și tăinurie.

În cursul percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 16 biciclete şi mai multe părţi componente (ghidoane, furci, roţi, mânere, cadre), precum şi piese de schimb (sisteme de frânare, pinioane, pedale). Poliţiştii au stabilit că cei patru bărbaţi (cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, trei din municipiul Brad şi unul din Hunedoara), în perioada mai-octombrie 2020, au sustras mai multe biciclete din scări de bloc situate pe raza municipiului Brad (sau chiar lăsate pe stradă, nesupravegheate, de către proprietari), pe care ulterior l-au valorificat către clienţi de ocazie”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Cei patru au fost reținuți, iar cercetările efectuate de polițiști continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

FOTO: IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.