Sancțiuni date de polițiști în județul Hunedoara, în timpul alegerilor parlamentare

Duminică, hunedorenii vor vota pentru alegerea a trei senatori şi şase deputaţi care vor reprezenta judeţul în Parlamentul României. În judeţul Hunedoara sunt înscrişi pe liste 380.446 persoane cu drept de vot, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.

Duminică, în prima parte a zilei, în judeţul Hunedoara au fost înregistrate 3 sesizări cu privire la contravenţii, în timpul procesului electoral, în toate cele trei cazuri persoanele vizate de reclamaţii fiind sancţionate.

„Preşedintele unei secţii de votare din municipiul Deva a sesizat Poliţia, după ce un alegător nu s-a conformat dispoziţiilor sale cu privire menţinerea ordinii în localul de vot, l-a bruscat şi a adresat injurii membrilor comisiei de votare. Alegătorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.500 de lei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vicepreşedintele unei secţii de votare din municipiul Brad a sesizat faptul că se consumă băuturi alcoolice la mai puţin de 500 de m de secţia de votare. „Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, unde a stabilit că cele sesizate se confirmă şi a avertizat verbal barmanul care servea băuturi alcoolice, acesta închizând localul. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 4.500 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Un localnic din Deva a fost sancţionat cu avertisment pentru că a continuat campania electorală prin intermediul reţelei de socializare Facebook, postarea fiind ştearsă ulterior.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului