Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara a publicat situația salariilor lunare obținute de angajații instituției.

Potrivit raportului publicat în 30 septembrie 2019, președintele Mircea Bobora primește lunar un salariu de bază de 18.720 de lei, la care de adaugă o indemnzație de 4.680 de lei, pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Mircea Flaviu Bobora se poate mândri astfel cu un venit de peste 23.000 de lei, impozabil, la care se adaugă o pensie lunară de peste 5.500, potrivit declarației sale de avere din 2019. Salariul lunar de bază (impozabil) al celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Hunedoara, Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, este de 16.640 de lei, iar aceștia mai primesc o indemnizație de 4.160 de lei pentru implementarea proiectelor europene, arată documentele CJ Hunedoara.

Costel Avram primește un salariu de bază de 20.700 de lei, ca administrator public al județului Hunedoara, la care mai adaugă vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei și o indemnizație de hrană de 347 de lei. Secretarul județului Dan Daniel are un salariu brut de 15.860 de lei, suplimentat cu vouchere de vacanță de 1.450 de lei, cu indemnizația de hrană de 347 de lei și cu încă 159 de lei, drepturi revenite pentru implementarea unor proiecte europene. Funcțiile de director executiv, de șefi de servicu, de auditor și arhitect șef în cadrul Consiliului Județean Hunedoara sunt remunerate cu circa 15.000 de lei (impozabil).

Cei mai „prost” plătiți angajați ai instituției rămân îngrijitorii, cu un salariu de bază de 3.300 de lei, la care se adaugă vouchere de vacanță de 1.450 de lei și indemnizația de hrană de 347 lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
(P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit         Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor