Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara a publicat situația salariilor lunare obținute de angajații instituției.

Potrivit raportului publicat în 30 septembrie 2019, președintele Mircea Bobora primește lunar un salariu de bază de 18.720 de lei, la care de adaugă o indemnzație de 4.680 de lei, pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Mircea Flaviu Bobora se poate mândri astfel cu un venit de peste 23.000 de lei, impozabil, la care se adaugă o pensie lunară de peste 5.500, potrivit declarației sale de avere din 2019. Salariul lunar de bază (impozabil) al celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Hunedoara, Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, este de 16.640 de lei, iar aceștia mai primesc o indemnizație de 4.160 de lei pentru implementarea proiectelor europene, arată documentele CJ Hunedoara.

Costel Avram primește un salariu de bază de 20.700 de lei, ca administrator public al județului Hunedoara, la care mai adaugă vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei și o indemnizație de hrană de 347 de lei. Secretarul județului Dan Daniel are un salariu brut de 15.860 de lei, suplimentat cu vouchere de vacanță de 1.450 de lei, cu indemnizația de hrană de 347 de lei și cu încă 159 de lei, drepturi revenite pentru implementarea unor proiecte europene. Funcțiile de director executiv, de șefi de servicu, de auditor și arhitect șef în cadrul Consiliului Județean Hunedoara sunt remunerate cu circa 15.000 de lei (impozabil).

Cei mai „prost” plătiți angajați ai instituției rămân îngrijitorii, cu un salariu de bază de 3.300 de lei, la care se adaugă vouchere de vacanță de 1.450 de lei și indemnizația de hrană de 347 lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
SPIRITUL SĂRBĂTORILOR. Seară de colinde cu „LIRA”         D’ALE POLITICII Costel Avram i-a cerut scuze lui Mircea Moloţ la televizor         Programe finanțate corespunzător de UE pentru acțiunea împotriva schimbărilor climatice         Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști