Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara a publicat situația salariilor lunare obținute de angajații instituției.

Potrivit raportului publicat în 30 septembrie 2019, președintele Mircea Bobora primește lunar un salariu de bază de 18.720 de lei, la care de adaugă o indemnzație de 4.680 de lei, pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Mircea Flaviu Bobora se poate mândri astfel cu un venit de peste 23.000 de lei, impozabil, la care se adaugă o pensie lunară de peste 5.500, potrivit declarației sale de avere din 2019. Salariul lunar de bază (impozabil) al celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Hunedoara, Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, este de 16.640 de lei, iar aceștia mai primesc o indemnizație de 4.160 de lei pentru implementarea proiectelor europene, arată documentele CJ Hunedoara.

Costel Avram primește un salariu de bază de 20.700 de lei, ca administrator public al județului Hunedoara, la care mai adaugă vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei și o indemnizație de hrană de 347 de lei. Secretarul județului Dan Daniel are un salariu brut de 15.860 de lei, suplimentat cu vouchere de vacanță de 1.450 de lei, cu indemnizația de hrană de 347 de lei și cu încă 159 de lei, drepturi revenite pentru implementarea unor proiecte europene. Funcțiile de director executiv, de șefi de servicu, de auditor și arhitect șef în cadrul Consiliului Județean Hunedoara sunt remunerate cu circa 15.000 de lei (impozabil).

Cei mai „prost” plătiți angajați ai instituției rămân îngrijitorii, cu un salariu de bază de 3.300 de lei, la care se adaugă vouchere de vacanță de 1.450 de lei și indemnizația de hrană de 347 lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Controale ITM Hunedoara în perioada 27 iulie – 2 august 2020         Proiectul tehnic al construcției unui traseu pentru bicicliști în Deva, scos la licitație publică         Un turist și-a dat ultima suflare pe munte, în Masivul Parâng         Mircea Moloț: „Am îndrăgit mereu Țara Hațegului”         Profesori condamnați pentru purtare abuzivă față de elevi         Șase turiști rătăciți în Masivul Retezat         Accident la intrare în Hațeg. Manevra inconștientă a unui tânăr         INTERVIU. Cristian Coroiescu, candidat ALDE la Primăria Călan: În acest moment legat de Călan ne lovim de expresia “nu avem”         Cioban rănit de un urs, în Retezatul Mic         Motociclist fără permis mort într-un accident. Avea doar 21 de ani         Tânăr prins băut la volan pe un bulevard din Deva         Angajat al CJ Hunedoara, diagnosticat cu Covid 19. Ce măsuri au fost luate în instituție         Povestea celei mai bogate mine de fier, exploatarea de la Ghelari         Un nou restaurat se deschide la Orăștie – „Curtea leilor”         Se lucrează pe Autostrada A1, în zona Orăștie         Șoseaua Deva – Lugoj, în lucru. Se montează parapete de beton în zona Coșava – Coșevița