Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara a publicat situația salariilor lunare obținute de angajații instituției.

Potrivit raportului publicat în 30 septembrie 2019, președintele Mircea Bobora primește lunar un salariu de bază de 18.720 de lei, la care de adaugă o indemnzație de 4.680 de lei, pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Mircea Flaviu Bobora se poate mândri astfel cu un venit de peste 23.000 de lei, impozabil, la care se adaugă o pensie lunară de peste 5.500, potrivit declarației sale de avere din 2019. Salariul lunar de bază (impozabil) al celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Hunedoara, Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, este de 16.640 de lei, iar aceștia mai primesc o indemnizație de 4.160 de lei pentru implementarea proiectelor europene, arată documentele CJ Hunedoara.

Costel Avram primește un salariu de bază de 20.700 de lei, ca administrator public al județului Hunedoara, la care mai adaugă vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei și o indemnizație de hrană de 347 de lei. Secretarul județului Dan Daniel are un salariu brut de 15.860 de lei, suplimentat cu vouchere de vacanță de 1.450 de lei, cu indemnizația de hrană de 347 de lei și cu încă 159 de lei, drepturi revenite pentru implementarea unor proiecte europene. Funcțiile de director executiv, de șefi de servicu, de auditor și arhitect șef în cadrul Consiliului Județean Hunedoara sunt remunerate cu circa 15.000 de lei (impozabil).

Cei mai „prost” plătiți angajați ai instituției rămân îngrijitorii, cu un salariu de bază de 3.300 de lei, la care se adaugă vouchere de vacanță de 1.450 de lei și indemnizația de hrană de 347 lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Testări Covid 19 la spitalul municipal din Hunedoara. Spitalul s-a dotat cu un aparat Real Time – PCR         Îndrumări privind slujbele de Florii, din Săptămâna mare (a Sfintelor Pătimiri) şi de Sfintele Paşti         Coronavirus, situația la zi: 212 cazuri în județul Hunedoara         Al 21-lea deces al unui pacient cu boli grave și coronavirus, în județul Hunedoara         PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată