Saci cu piese din calea ferată găsiţi la un centru de colectare

politia-rutiera-gandulDoi hunedoreni sunt cercetaţi pentru furtul a sute de piese de cale ferată.

Cei doi hunedoreni au fost depistaţi în incinta unui centru de colectare a fierului vechi, din Călan, unde valorificau mai mulţi saci încărcaţi cu componentele metalice.

„În urma verificării autoutilitarei, în interiorul maşinii au fost găsiţi mai mulţi saci din rafie în care se aflau diferite tipuri de piese metalice cu privire la care s-a stabilit că provin de la calea ferată, respectiv 284 tirfoane şi 76 plăci de pod. În  autoutilitară a fost identificat şi un hunedorean de 58 de ani, care a declarat că piesele din autoutilitară provin de la traversele de cale ferată ce au fost schimbate în zona gării Băcia”, a informat IPJ Hunedoara. Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii Postului de Poliţie de Poliţie T.F. Simeria Triaj.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”         Au început lucrările de modernizare a drumului de legătură între strada Vulcan și strada Cozia         Paftaua din fier, placată cu tablă de bronz, de la Ardeu         ITM Hunedoara – privind prevenirea răspândirii noului coronavirus la reluarea activităților de transport         Aparat de plasmafereză funcțional în județul Hunedoara         Femeie anchetată după ce și-a fugărit soțul cu ciocanul         Două adolescente din Hunedoara au fost date în urmărire națională         Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva și-a reluat activitatea         Sfinții Mari Împărați Constantin și mama sa, Elena         Peștera zidită de la Mada         Încă un deces al unui pacient diagnosticat cu Covid 19, în judeţul Hunedoara         Aparat de ozonoterapie, folosit la ATI – Spitalul municipal Hunedoara         Tânăr fără permis auto, prins pentru a doua oară de polițiști, în Hunedoara