S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara

Au fost afişate rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020. În judeţul Hunedoara, nouă absolvenţi de liceu din judeţ au obţinut media 10.

Elevii de nota 10 provin de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Lupeni, Colegiul Naţional „Decebal” din Deva (4), Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad, Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara (2) şi Liceul Teoretic „I. C. Brătianu” din Haţeg. Aproape 1.300 de elevi au obţinut medii mai mici decât nota 6.

În judeţul Hunedoara, la sesiunea de vară a Bacalaureatului, s-au înscris 3.410 absolvenţi, dintre care doar 1.893 au reuşit să promoveze examenul, iar 1.287 au fost declaraţi respinşi, având medii mai mici de 6.

220 de candidaţi au absentat, iar 10 au fost eliminaţi din examen.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată