S-a rupt din nou (pentru a câta oară…) drumul spre Sarmizegetusa Regia

Șoseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost din nou ruptă de viituri. „Drumul Județean 705 A Costești-Sarmizegetusa Regia a fost afectat în patru locuri de apele învolburate. Zonele au fost semnalizate corespunzător, iar CJ Hunedoara va demara lucrările de reparații”, a informat Consiliul Județean Hunedoara. Cei 18 kilometri ai șoselei Costești – Sarmizegetusa Regia au fost inaugurați în luna mai a anului 2016, fiind construiți începând din vara anului 2015, în urma unui proiect al Consiliului Judeţean Hunedoara, finanţat din fonduri de la UE, prin Programul Operaţional Regional 2013. În ultimii trei ani, de mai multe ori drumul a fost rupt în urma unor ploi abundente, cel mai recent eveniment fiind înregistrat la mijlocul lunii martie, când viiturile au produs surpări pe sectorul de la poalele Sarmizegetusei Regia. Atunci, drumul a fost închis pentru aproape o săptămână traficului rutier, pentru reparațiile necesare.
FOTO: Consiliul Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “S-a rupt din nou (pentru a câta oară…) drumul spre Sarmizegetusa Regia

  1. Nicolae

    Totusi Consiliul Judetean care a avizat proiectul si a platit lucrarea , ce vina are ? Sau e incompetent sau “manjit” ! Cam atat 🙁 . Sa nu faci protectia de mal si sa folosesti piatra de rau si nu piatra concasata trebuie sa fi mafiot ! 🙁 🙁 Rusine !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile