S-a deschis ștrandul din Hunedoara

Miercuri, a fost deschis Ștrandul Corvina, din municipiul Hunedoara. Programul de funcționare al complexului este de luni până duminică, între orele 9 și 20, iar tarifele de acces sunt următoarele: până la ora 16:00, biletele de intrare pentru copii peste 6 ani, elevi, studenți la zi, pensionari și șomeri indemnizați: 11 lei/zi, iar biletele de intrare pentru adulți: 20 lei/zi; după ora 16:00, biletele de intrare pentru copii peste 6 ani, elevi, studenți la zi, pensionari și șomeri indemnizați: 6 lei/zi, iar biletele de intrare pentru adulți: 11 lei/zi.

Oaspeții zonei de agrement vor trebui să respecte o serie de reguli de prevenire și protecție în contextul stării de alertă cu privire la Coronavirus-COVID19. Accesul utilizatorilor în ștrand se face după efectuarea triajului epidemiologic de către personalul autorizat. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3°C.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical