RUTIERĂ Amenzi de peste 300.000 de lei pentru vitezomani

radarAcţiune de amploare a poliţiştilor, pe cele mai circulate drumuri naţionale din judeţul Hunedoara: sute de şoferi au fost opriţi şi controlaţi de echipajele Serviciului Rutier, iar în urma nerrgulilor constatate, poliţiştii au dat amenzi de 31.500 de lei.

În weekend, peste 250 de şoferi care au tranzitat şoselele DN7 şi DN66 au fost amendaţi de poliţişti pentru nerespectarea legislaţiei rutiere. Cele mai multe dintre sancţiuni au fost acordate pentru depăşirea vitezei legale. Poliţiştii s-au mobilizat pentru depistarea şoferilor vitezomani. Au folosit 11 autospeciale dotate cu radar, iar rezultatele nu s-au lăsat aştepotate.

„Poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.500 de lei, totodată, fiind reţinute 5 permise de conducere, din care două pentru nerespectarea limitei legale de viteză şi trei pentru depăşire neregulamentară. Pe raza judeţului Hunedoara, astfel de activităţi vor fi desfăşurate şi în perioada următoare”, a informat Adriana Voina, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Agenţii de circulaţie susţin că acţiunile lor au un caracter preventiv, depăşirea limitelor legale de viteză fiind una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!