Run like Diva in Deva

Asociația AlerT in Deva și comunitatea Hunedoara Aleargă, în parteneriat cu Directia Județeană pentru Tineret și Sport, organizează sâmbătă, 9 martie 2019, începând cu ora 11.00, a II-a ediție a evenimentului Run like Diva in Deva.

Acțiunea se dorește a fi un mod inedit de sărbătorire a zilei de 8 martie și se adresează doamnelor și domnișoarelor din Deva și Hunedoara, dornice de a face mișcare în ținute cât mai originale.
Programul activităților:
• Ora 11.00: Adunare, înscriere și încălzire- incinta Cetății Devei
• Ora 11.45: Start Cetatea Devei – Ștefan cel Mare – Cetății – Ghe. Lazăr – Vlaicu – Axente Sever – Stadion (Aleea cu Busturi)
• Ora 12.15: Finish și premiere – zona Centrului de Informare Turistică (Piața Telecabinei).

Menționăm că nu este o competiție de alergare, ci un motiv de bucurie. Toate participantele vor primi flori și medalii. Vor fi premiate categorii speciale:
• Cea mai originală ținută de alergare
• Cea mai coafată alergătoare
• Cea mai incomodă ținuta de alergare
• MamaDiva

Juriul evenimentului este secret, dar vă asigurăm că va fi format din domni foarte cunoscuți în comunitate, având deplină legitimitate de a face parte din asemenea juriu.
Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura de alergare, zâmbete, haine de divă și premii inedite.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare:
Dorela Murarasu, Asociatia AlerT in Deva, telefon 0733 988 288.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile