România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului de karate din Slovenia

În perioada 6 – 9 decembrie, a avut loc cea de-a 24-a editie a Campionatului european de karate Fudokan pentru cadeți, juniori, tineri, vârstnici și veterani și Cupa europeană pentru copii. Competiția internațională s-a desfășurat în Portorož (Slovenia) și a reunit peste 1.200 de sportivi din 28 de țări. Sportivul hunedorean Mircea Cristian Popa ( 5 DAN, Maestru Emerit al Sportului) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de concurs, ocupând locul I la Kumite, cu echipa României. De asemenea, sportivul din Deva a luat și locul 2 la individidual, proba Fuguko, la seniori 35-49 de ani (un tur de kata si un tur de kumite).
Sensei Mircea Cristian Popa a participat la competiție și în calitate de arbitru. Campionatul de karate fudokan este organizat de WFF (Federația Mondială Fudokan) și a constat în trei turnee separate: Fudokan tradițional, general Fudokan și, pentru prima dată, Professional Karate Bouts-Pro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane