Rezultatul testării SARS-CoV-2 pentru președintele CJ Hunedoara și pentru prefectul Hunedoarei

Rezultatul testării SARS-CoV-2 pentru președintele Consiliului Județean Hunedoara a ieșit negativ. Mircea Bobora se află de o săptămână în izolare la domiciliu.

Vineri, 20 martie 2020, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, a primit rezultatul testului pentru depistarea SARS-CoV-2, rezultatul fiind negativ, a informat Consiliul Județean Hunedoara. „În continuare, președintele Mircea Flaviu Bobora va rămâne în autoizolare până la împlinirea termenului de 14 zile de la contactul cu persoana depistată pozitiv anterior. De asemenea, ca și până în prezent, președintele CJ Hunedoara va rămâne în strânsă legătură cu vicepreședintele delegat la conducere, Daniel Andronache, și cu ceilalți colegi, utilizând toate mijloacele moderne de comunicare”, au precizat reprezentanții instituției.

Potrivit unor informaţii, şi prefectul Vasilică Potecă a primit rezultatul Negativ la textul epidemiologic.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Rezultatul testării SARS-CoV-2 pentru președintele CJ Hunedoara și pentru prefectul Hunedoarei

  1. dr, GHEORGHE P BUDAU

    Se acordă indulgența plenară credincioșilor infectați de Coronavirus, supuși regimului de carantină prin dispoziția autorității sanitare în spitale sau în locuințele proprii dacă ei, cu suflet dezlipit de orice păcat, se vor uni spiritual prin mijloacele de comunicare cu celebrarea Sfintei Liturghii, cu recitarea Sfântului Rozariu, cu practica pioasă a Via Crucis sau cu alte forme de devoțiune, sau dacă măcar vor recita Crezul, Tatăl Nostru și o invocație pioasă către Sfânta Fecioară Maria, oferind această încercare în spirit de credință în Dumnezeu și de caritate față de frați, cu voința de a îndeplini condițiile obișnuite (spovadă sacramentală, împărtășanie euharistică și rugăciune după intențiile Sfântului Părinte), imediat ce le va fi posibil.

    Lucrătorii sanitari, rudele și cei care, după exemplul Bunului Samaritean, expunându-se riscului de infectare, îi asistă pe bolnavii de Coronavirus după cuvintele Răscumpărătorului divin: „Nimeni nu are o iubire mai mare decât aceasta: ca cineva să-și dea viața pentru prietenii săi” (In 15,13), vor obține același dar al indulgenței plenare respectând aceleași condiții.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara