Rezultatul testării SARS-CoV-2 pentru președintele CJ Hunedoara și pentru prefectul Hunedoarei

Rezultatul testării SARS-CoV-2 pentru președintele Consiliului Județean Hunedoara a ieșit negativ. Mircea Bobora se află de o săptămână în izolare la domiciliu.

Vineri, 20 martie 2020, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, a primit rezultatul testului pentru depistarea SARS-CoV-2, rezultatul fiind negativ, a informat Consiliul Județean Hunedoara. „În continuare, președintele Mircea Flaviu Bobora va rămâne în autoizolare până la împlinirea termenului de 14 zile de la contactul cu persoana depistată pozitiv anterior. De asemenea, ca și până în prezent, președintele CJ Hunedoara va rămâne în strânsă legătură cu vicepreședintele delegat la conducere, Daniel Andronache, și cu ceilalți colegi, utilizând toate mijloacele moderne de comunicare”, au precizat reprezentanții instituției.

Potrivit unor informaţii, şi prefectul Vasilică Potecă a primit rezultatul Negativ la textul epidemiologic.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Rezultatul testării SARS-CoV-2 pentru președintele CJ Hunedoara și pentru prefectul Hunedoarei

  1. dr, GHEORGHE P BUDAU

    Se acordă indulgența plenară credincioșilor infectați de Coronavirus, supuși regimului de carantină prin dispoziția autorității sanitare în spitale sau în locuințele proprii dacă ei, cu suflet dezlipit de orice păcat, se vor uni spiritual prin mijloacele de comunicare cu celebrarea Sfintei Liturghii, cu recitarea Sfântului Rozariu, cu practica pioasă a Via Crucis sau cu alte forme de devoțiune, sau dacă măcar vor recita Crezul, Tatăl Nostru și o invocație pioasă către Sfânta Fecioară Maria, oferind această încercare în spirit de credință în Dumnezeu și de caritate față de frați, cu voința de a îndeplini condițiile obișnuite (spovadă sacramentală, împărtășanie euharistică și rugăciune după intențiile Sfântului Părinte), imediat ce le va fi posibil.

    Lucrătorii sanitari, rudele și cei care, după exemplul Bunului Samaritean, expunându-se riscului de infectare, îi asistă pe bolnavii de Coronavirus după cuvintele Răscumpărătorului divin: „Nimeni nu are o iubire mai mare decât aceasta: ca cineva să-și dea viața pentru prietenii săi” (In 15,13), vor obține același dar al indulgenței plenare respectând aceleași condiții.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara