Rezultate parțiale la alegerile locale: Laurențiu Nistor a fost ales președinte al Consiliului Județean Hunedoara

2176

Laurențiu Nistor (PSD) a obținut cele mai multe voturi la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, conform rezultatelor parțiale prezentate în urma numărării voturilor de către partide.

„Vreau să le mulţumesc tuturor cetăţenilor judeţului Hunedoara care s-au prezentat la vot, indiferent că mi-au acordat sau nu votul. Voi fi un preşedinte al tuturor hunedorenilor, indiferent de coloratura politică a primarului. Sunt convins că, odată cu instalarea în funcţia de preşedinte, o să avem foarte mult de lucru. O să lucrăm pentru cetăţeni şi numai în folosul acestora. Cetăţenii trebuie să ştie că tot ceea ce am promis în campania electorală vom face. În plus, uşa va fi deschisă pentru fiecare om”, a declarat, luni, deputatul Laurenţiu Nistor, citat de Agerpres.

Laurențiu Nistor este deputat și președinte al filialei județene din Hunedoara a PSD. El a mai fost preşedinte al CJ Hunedoara din iunie 2016 până în decembrie 2016, când a demisionat pentru a fi parlamentar în Camera Deputaţilor. Principalul său contracandidat la alegerile din 27 septembrie a fost Adrian David (PNL), city-manager al municipiului Deva și fost președinte al Consiliului Județean în perioada 2015 – 2016.

În competiţia electorală s-au mai înscris alți șapte candidați: Mircea Moloț (ALDE), Romi Cărmăzan din partea Partidului României Europene (PRE), Dacian Ciodaru (PRO România). Daniel Constantin Muntean (Partidul Ecologist Român – PER), Robert Muszic (PMP), Cosmin Alin Roncioiu (Alianţa pentru Unirea Românilor – AUR) şi Paul Tomotaş (Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal – PP-USL).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.