Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara

Deva sărbătoreşte sub cerul liber venirea Noului An. Revelionul în stradă începe pe 31 decembrie, la ora 20, în Piaţa Unirii. Mai mulţi artişti vor concerta live, în seara Anului Nou, în Piaţa Unirii din Deva. Pe scena din centrul istoric al oraşului vor urca, printre alţii, ADDA, Oana Radu, fosta solistă a trupei A.S.I.A. – Anca Neacşu şi Adrian Sărmăşan. Gongul de la miezul nopţii va da startul tradiţionalului spectacol de artificii, care va lumina cerul Devei timp de 10 minute, informează Primăria Deva.

Zeci de jandarmi şi poliţişti vor fi prezenţi pe străzile din Deva, în ultima noapte a lui 2019. Concertele Revelionului în aer liber se desfăşoară după următorul program: ora 20:00 – Anca Neacşu;  ora 21:00 – Adrian Sărmăşan; ora 21:45 – Trupa Topaz; ora 22:30 – Trupa Quas; ora 23:15 – Oana Radu; ora 00:10 – ADDA & Band.

Primăria Hunedoara pune la dispoziţie 150.000 de lei pentru organizarea Revelionului în aer liber. Spectacolele vor avea loc în Piaţa Regele Ferdinand, pe centrul pietonal. Conform caietului de sarcini al achiziţiei, vor concerta cel puţin doi artişti dintre următorii: Direcţia 5, Ioana Ignat, Randi, Mihai Mărgineanu, Ştefan Bănică Jr., Lidia Buble. Fiecare concert va avea o durată de minimum 45 de minute. În zilele următoare hunedorenii vor putea afla cine va urca pe scena din faţa Casei de Cultură. Focurile de artificii de la miezul nopţii vor deschide trecerea în 2020.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva