Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara

Deva sărbătoreşte sub cerul liber venirea Noului An. Revelionul în stradă începe pe 31 decembrie, la ora 20, în Piaţa Unirii. Mai mulţi artişti vor concerta live, în seara Anului Nou, în Piaţa Unirii din Deva. Pe scena din centrul istoric al oraşului vor urca, printre alţii, ADDA, Oana Radu, fosta solistă a trupei A.S.I.A. – Anca Neacşu şi Adrian Sărmăşan. Gongul de la miezul nopţii va da startul tradiţionalului spectacol de artificii, care va lumina cerul Devei timp de 10 minute, informează Primăria Deva.

Zeci de jandarmi şi poliţişti vor fi prezenţi pe străzile din Deva, în ultima noapte a lui 2019. Concertele Revelionului în aer liber se desfăşoară după următorul program: ora 20:00 – Anca Neacşu;  ora 21:00 – Adrian Sărmăşan; ora 21:45 – Trupa Topaz; ora 22:30 – Trupa Quas; ora 23:15 – Oana Radu; ora 00:10 – ADDA & Band.

Primăria Hunedoara pune la dispoziţie 150.000 de lei pentru organizarea Revelionului în aer liber. Spectacolele vor avea loc în Piaţa Regele Ferdinand, pe centrul pietonal. Conform caietului de sarcini al achiziţiei, vor concerta cel puţin doi artişti dintre următorii: Direcţia 5, Ioana Ignat, Randi, Mihai Mărgineanu, Ştefan Bănică Jr., Lidia Buble. Fiecare concert va avea o durată de minimum 45 de minute. În zilele următoare hunedorenii vor putea afla cine va urca pe scena din faţa Casei de Cultură. Focurile de artificii de la miezul nopţii vor deschide trecerea în 2020.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019