Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea

Magistrații Tribunalului Hunedoara au condamnat opt tineri din Valea Jiului, într-un dosar în care au fost acuzați de trafic de droguri de risc. Cinci dintre inculpați au fost arestați preventiv la începutul lunii decembrie 2019. Ei au fost acuzați că au făcut parte dintr-o rețea care în perioada septembrie 2018 -noiembrie 2019 a comercializat substanțe interzise, având zeci de clienți în orașele din zona minieră. Tinerii au făcut peste 2.000 de tranzacții.

Robert Alexandru Negrea, în prezent aflat în arest în Penitenciarul Aiud, a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată (571 acte materiale).

George Cătălin Feher, în prezent aflat în arest în Penitenciarul Aiud, a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată (450 acte materiale) și la pedeapsa de 4 ani şi 9 luni închisoare pentru introducere în ţară de droguri de mare risc în formă continuată (2 acte materiale). În final inculpatul va executa pedeapsa de 5 ani 11 luni şi 10 zile închisoare.

Florin Alexandru Gheorghiu a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată (160 de acte materiale).

Vasile Marin Chivari a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată (8 acte materiale) și la pedeapsa de 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, fără drept. În final inculpatul a primit pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, cu suspendare.

Daniela Maria Rada a fost condamnată șa 2 ani și 4 luni de închisoare pentru de introducerea în țară de droguri de mare risc și la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată (aproximativ 50 de acte materiale). Instanța a stabilit că în final inculpata va primi pedeapsa de 3 ani închisoare, cu suspendare.

Valentin Gabriel Văduva a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată (8 de acte materiale).

Mircea Gabriel Leonescu a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată (85 de acte materiale).

De asemenea, adolescentul Nicolae Negrea Danile a primit măsura educativă a internării într-un centru de detenție pe o durată de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată ( 892 acte materiale) și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Anchetatorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au confiscat de la inculpați diferite cantități de cannabis, LSD, comprimate MDMA, amfetamină şi caffeine, fragmente vegetale (ciuperci) care conţin psilocină, cântare electronice, pipe și contravaloarea drogurilor comercializate, după cum urmează: 22.130 lei de la inculpatul Negrea Robert Alexandru, 22.250 lei de la inculpatul Feher George Cătălin, 7.950 lei de la inculpatul Gheorghiu Florin Alexandru, 400 lei de la inculpatul Chivari Vasile Marin, 2.450 lei de la inculpata Rada Maria, 250 lei de la inculpatul Văduva Valentin Gabriel, 4.250 lei de la inculpatul Leonescu Mircea-Gabriel şi 44.600 lei de la inculpatul Negrea Nicolae Daniel.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!