Restricții pentru public la CJ Hunedoara și la Apa Prod

Accesul în clădirea Consiliului Județean Hunedoara a fost restricționat

Consiliul Județean Hunedoara anunță că, începând cu data de 12 martie 2020, accesul publicului în instituție (Registratură, Relații cu publicul, Depuneri de documente) este restricționat pe perioadă nedeterminată.
„Pentru semnalarea problemelor legate de activitatea Consiliului Județean Hunedoara, înregistrarea petițiilor/cererilor și depunerea de documente cetățenii pot folosi datele de contact alte instituției: Telefon: 0254-211.350; 0254-211.624, Fax: 0254-230030; E-mail: cjh@cjhunedoara.ro, cjhunedoara@yahoo.com, cjhunedoara@cjhunedoara.ro și relatiicupublicul_cjh@yahoo.com. Facebook: https://www.facebook.com/cjhunedoara”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Și audiențele la Apa Prod, societatea de apă și canalizare din județul Hunedoara, aflată în subordinea Consiliului Județean, au fost suspendate. „În vederea împiedicării răspândirii virusului COVID-19, Apa Prod S.A. anunță că începând de miercuri, 11 martie 2020, va desfășura activitatea de relații cu publicul doar prin telefon, e-mail sau prin corespondență poștală, din necesitatea de a asigura unele măsuri pentru prevenirea și combaterea infecțiilor de natură virală. Audiențele vor fi suspendate, până la o dată ce va fi comunicată ulterior”, au informat reprezentanții societății.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara