Restricții de sfârșit de săptămână ridicate în mai multe orașe hunedorene

5162

Instituția Prefectului Județului Hunedoara a informat vineri că în mai multe localități din județul Hunedoara, printre care municipiile Petroșani, Hunedoara, Orăștie și Vulcan nu se vor aplica restricțiile pentru acest sfârșit de săptămână (zilele de vineri, sâmbătă și duminică) referitoare la circulația persoanelor și funcționarea magazinelor.

Programul de funcționare al localurilor și al magazinelor va putea fi prelungit după ora 18:00, iar circulația persoanelor nu mai este interzisă după ora 21. Incidența cazurilor de Covid 19 în aceste localități este sub pragul de 4/1000 locuitori, după ce timp de mai multe săptămâni a depășit acest prag.

Orăștie înregistrează o incindență de 3,64 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, Petroșani înregistrează 3,56 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, Vulcan înregistrează 3,45 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, Hunedoara înregistrează 3,42 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, iar Lupeni înregistrează 2 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori.

În schimb, în Deva, rata îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 6,13 cazuri la mia de locuitori.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.