Reparaţiile podului peste Mureş aduc restricţii pe autostrada Deva – Sibiu

podul peste muresReprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara a anunţat că, potrivit constructorilor implicaţi în modernizarea Drumului Naţional 76 Deva – Oradea, podul rutier peste Mureş va intra în reparaţii capitale de la 1 martie 2015. „Se estimează că perioada de reabilitare a podului de pe DN 76 va fi între 60 de zile şi 90 de zile. Până în prezent au fost efectuate doar lucrări de întreţinere a carosabilului”, a precizat comisarul şef Dan Micu, comandantul SPR Hunedoara.

O dată cu demararea lucrărilor de reabilitare a podului care face legătura între Drumul Naţional 7 şi autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş, accesul maşinilor pe pod va fi restricţionat.

„În principiu, s-a stabilit ca şoferii autovehiculelor cu masa mai mică de 7,5 tone şi autocarele să aibă acces pe pod, dar circulaţia se va desfăşura în regim alternativ, pe o singură bandă. Accesul pe pod al maşinilor cu masa mai mare de 7,5 tone va fi oprit pe pod, după începerea reparaţiilor la podul peste Mureş”, a informat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Astfel, maşinile cu tonaj greu nu vor putea intra de pe DN 7 pe autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş. De asemenea, şoferii camioanelor grele nu vor avea acces de pe DN 7 pe autostradă, prin nodul rutier de la Simeria Veche, iar cei care vin dinspre Sibiu spre Deva, pe autostradă, vor trebui să iasă de pe A1 la Simeria Veche, pentru a-şi continua drumul pe DN 7.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Copil de 12 ani rănit într-un accident rutier         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu