Reparaţiile podului peste Mureş aduc restricţii pe autostrada Deva – Sibiu

podul peste muresReprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara a anunţat că, potrivit constructorilor implicaţi în modernizarea Drumului Naţional 76 Deva – Oradea, podul rutier peste Mureş va intra în reparaţii capitale de la 1 martie 2015. „Se estimează că perioada de reabilitare a podului de pe DN 76 va fi între 60 de zile şi 90 de zile. Până în prezent au fost efectuate doar lucrări de întreţinere a carosabilului”, a precizat comisarul şef Dan Micu, comandantul SPR Hunedoara.

O dată cu demararea lucrărilor de reabilitare a podului care face legătura între Drumul Naţional 7 şi autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş, accesul maşinilor pe pod va fi restricţionat.

„În principiu, s-a stabilit ca şoferii autovehiculelor cu masa mai mică de 7,5 tone şi autocarele să aibă acces pe pod, dar circulaţia se va desfăşura în regim alternativ, pe o singură bandă. Accesul pe pod al maşinilor cu masa mai mare de 7,5 tone va fi oprit pe pod, după începerea reparaţiilor la podul peste Mureş”, a informat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Astfel, maşinile cu tonaj greu nu vor putea intra de pe DN 7 pe autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş. De asemenea, şoferii camioanelor grele nu vor avea acces de pe DN 7 pe autostradă, prin nodul rutier de la Simeria Veche, iar cei care vin dinspre Sibiu spre Deva, pe autostradă, vor trebui să iasă de pe A1 la Simeria Veche, pentru a-şi continua drumul pe DN 7.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare