Reparaţiile podului peste Mureş aduc restricţii pe autostrada Deva – Sibiu

podul peste muresReprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara a anunţat că, potrivit constructorilor implicaţi în modernizarea Drumului Naţional 76 Deva – Oradea, podul rutier peste Mureş va intra în reparaţii capitale de la 1 martie 2015. „Se estimează că perioada de reabilitare a podului de pe DN 76 va fi între 60 de zile şi 90 de zile. Până în prezent au fost efectuate doar lucrări de întreţinere a carosabilului”, a precizat comisarul şef Dan Micu, comandantul SPR Hunedoara.

O dată cu demararea lucrărilor de reabilitare a podului care face legătura între Drumul Naţional 7 şi autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş, accesul maşinilor pe pod va fi restricţionat.

„În principiu, s-a stabilit ca şoferii autovehiculelor cu masa mai mică de 7,5 tone şi autocarele să aibă acces pe pod, dar circulaţia se va desfăşura în regim alternativ, pe o singură bandă. Accesul pe pod al maşinilor cu masa mai mare de 7,5 tone va fi oprit pe pod, după începerea reparaţiilor la podul peste Mureş”, a informat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Astfel, maşinile cu tonaj greu nu vor putea intra de pe DN 7 pe autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş. De asemenea, şoferii camioanelor grele nu vor avea acces de pe DN 7 pe autostradă, prin nodul rutier de la Simeria Veche, iar cei care vin dinspre Sibiu spre Deva, pe autostradă, vor trebui să iasă de pe A1 la Simeria Veche, pentru a-şi continua drumul pe DN 7.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa