Reparaţiile podului peste Mureş aduc restricţii pe autostrada Deva – Sibiu

podul peste muresReprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara a anunţat că, potrivit constructorilor implicaţi în modernizarea Drumului Naţional 76 Deva – Oradea, podul rutier peste Mureş va intra în reparaţii capitale de la 1 martie 2015. „Se estimează că perioada de reabilitare a podului de pe DN 76 va fi între 60 de zile şi 90 de zile. Până în prezent au fost efectuate doar lucrări de întreţinere a carosabilului”, a precizat comisarul şef Dan Micu, comandantul SPR Hunedoara.

O dată cu demararea lucrărilor de reabilitare a podului care face legătura între Drumul Naţional 7 şi autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş, accesul maşinilor pe pod va fi restricţionat.

„În principiu, s-a stabilit ca şoferii autovehiculelor cu masa mai mică de 7,5 tone şi autocarele să aibă acces pe pod, dar circulaţia se va desfăşura în regim alternativ, pe o singură bandă. Accesul pe pod al maşinilor cu masa mai mare de 7,5 tone va fi oprit pe pod, după începerea reparaţiilor la podul peste Mureş”, a informat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Astfel, maşinile cu tonaj greu nu vor putea intra de pe DN 7 pe autostrada Deva – Sibiu, la Şoimuş. De asemenea, şoferii camioanelor grele nu vor avea acces de pe DN 7 pe autostradă, prin nodul rutier de la Simeria Veche, iar cei care vin dinspre Sibiu spre Deva, pe autostradă, vor trebui să iasă de pe A1 la Simeria Veche, pentru a-şi continua drumul pe DN 7.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara