Reparații ample pe DN 68 A Lugoj – Deva

Drumul Național 68A Deva – Lugoj intră în reperații ample pe sectorul de circa 14 kilometri Margina – Holdea, singurul care nu este dublat de Autostrada A1. Vor începe lucrări de anvergură pentru executarea de reparații la carosabil, care constau în înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

„Fiind un sector de drum tranzitat intens, aceste lucrări pot produce un deranj mai mare al traficului, motiv pentru care îndemnăm șoferii să utilizeze și rutele ocolitoare, după cum urmează: A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac și A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1”, au informat reprezentanții DRDP Timișoara.

În această săptămână, va începe montarea semnalizării rutiere pentru a marca zonele unde se vor executa lucrările. Reparațiile vor dura până la începerea sezonului estival, restricțiile fiind ridicate în perioada sărbătorilor pascale, a transmis DRDP Timișoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului