Relansare a postului de televiziune HUNEDOARA TV şi a cotidianului HUNEDOARA TV

Amarildo Szekely

Sub conducerea unui nou patronat, cele două entităţi media din judeţ, vor oferi surprize plăcute telespectatorilor şi cititorilor

[wzslider]

Într-o atmosferă deosebită, oferită de elegantul restaurant Casina din Deva, aseară a avut loc un eveniment media, la care au participat peste 100 de invitaţi: relansarea postului de televiziune HUNEDOARA TV şi a cotidianului HUNEDOARA TV, acestea având un nou patronat.

Prezenţă selectă

Alături de noi au fost colegi de breaslă, oameni politici, reprezentanţi ai societăţii civile ori     a unor instituţii publice, prieteni şi artişti, într-un cuvânt o companie selectă. Într-o atmosferă relaxată, asezonată cu un meniu de mare clasă şi băuturi alese, s-au purtat discuţii între cei prezenţi. Iar punctul culminant a fost speech-ul noului director, cunoscutul jurnalist de investigaţii Sorin Ovidiu Bălan. „Vom face ceva nou, dar vom continua să fim alături de cetăţenii judeţului Hunedoara. Vor fi anchete, investigaţii, materiale incendiare, programe interesante. Văd că sunt alături de noi şi oameni politici, şi le apreciez curajul. Le mulţumim pentru prezenţă, dar, în acelaşi timp, îi anunţăm că, dacă nu vor fi alături de hunedoreni, nu îi vom ierta. Am convingerea că vom face producţii de calitate, pe placul cetăţeanului”, a spus Sorin Ovidiu Bălan. Atmosfera a fost întreţinută de Călin Bârcean, cunoscutul interpret pop-rock din Deva, cu muzică de calitate, aşa cum ne-a obişnuit. Recepţia s-a întins preţ de câteva ore, într-o atmosferă mai mult decât destinsă, dar de luni, 2 februarie, lucrurile redevin serioase!

Petru Mărginean, primarul municipiului Deva

„Vă doresc mult succes şi să rămâneţi tot aşa cum vă ştiu hunedorenii. Şi sper să nu începeţi anchetele cu mine”

Mihai Panaitescu, director artistic Teatrul de Artă Deva

„Sper ca şi în continuare să relataţi obiectiv şi, personal, îmi doresc ca teatrul să fie tot aşa de bine prezentat”

Sebastian Bara, directorul Bibliotecii judeţene „Ovid Densuşianu”

„Profesionalismul vostru şi relatarea cât mai obiectivă a evenimentelor să vă însoţească şi de acum înainte”

Mariana Deac, directorul Centrului Judeţean de Creaţie şi Folclor

„Mă bucur să fiu alături de cei care au sprijinit atât de mult cultura din judeţ şi sunt convinsă că aşa va fi şi în viitor”

Ioan Gabriel Samoilescu, subprefectul judeţului Hunedoara

„Îmi doresc să fiţi un tust media echilibrat, care să fie o oglindă a realităţii hunedorene, în slujba cetăţenilor”

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad

„Salut această relansare şi sper să fie cât mai puţină politică în ce relataţi, dar am încredere în profesionalismul vostru”

Ovidiu Olari, director artistic al ansamblului profesionist „Drăgan Muntean”

„Am o mare bucurie şi o plăcere deosebită să fiu alături ce cei care ne-au fost şi ne vor fi cei mai buni colaboratori”

Călin Bârcean, solist vocal

„Este o atmosferă selectă, propice unui nou început, pentru un trust media select, în care lucrează profesionişti”

Marius Bota, preşedintele societăţii Civitas

„Apreciez evenimentul de astăzi şi aştept cu nerăbdare noile producţii jurnalistice, atât de la ziar, cât şi de la televiziune”

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu