Recidivist specializat în furturi din supermarket, condamnat în Hunedoara

Magistrații Judecătoriei Hunedoara au condamnat la închisoare un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara, acuzat că a comis mai multe furturi dintr-un supermarket.

Pentru că avea nevoie de bani, bărbatul a pândit momentul în care paznicii din supermarket nu se aflau în zona ușilor de acces și a furat două sticle de vodka, pe care le-a ascuns sub haine. Le-a vândut la scurt timp cu prețul de 60 de lei.

Câteva zile mai târziu, tânărul s-a întors din nou în magazin și a îndesat într-un rucsac 11 recpiente de șampon, în valoare de 160 de lei. A ocolit clienții aflați la casa de marcat și în momentul în care a ajuns în dreptul acesteia a luat-o la fugă pe lângă casieră.

„În zona ușilor de acces în magazin inculpatul a fost deposedat de rucsacul în care avea bunurile sustrase de către doi agenți de poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, astfel că prejudiciul cauzat persoanei vătămate a fost recuperat în totalitate. În continuare, inculpatul a ieșit din magazin și a alergat spre blocurile de locuințe din vecinătate, iar cei doi agenți de poliție plecați în urmărirea sa nu l-au putut prinde”, se arată în dosar.

Hunedoreanul, necăsătorit, recidivist, fără ocupație și loc de muncă a primit 9 luni de închisoare, cărora li se adaugă alte 347 de zile de închisoare dintr-o pedeapsă de patru ani de închisoare, pe care a executat-o parțial, până la eliberarea sa condiționată.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!