Razii pentru prinderea hoților

154

În data de 29.01.2020, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au efectuat o acţiune în urma căreia au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Vulcan, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii au stabilit că bărbatul, în noaptea de 28/29.01.2020, a sustras dintr-un atelier electric dezafectat şi dintr-o magazie aparţinând unei exploatări miniere din localitate, componente electrice din cupru și mai multe cabluri electrice (care au fost recuperate şi predate personalului unităţii).
În cadrul acţiunii, poliţiştii au surprins în flagrant un bărbat de 45 de ani, din Vulcan, care oferea spre vânzare, pe o alee din municipiu, mai multe pachete de țigări care nu aveau aplicat timbrul fiscal.
De la bărbat, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării o sumă de bani şi 78 de pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
De asemenea, au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru cercetări, doi tineri din municipiul Vulcan, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni.
Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiunii de tentativă la furt. Poliţiştii au stabilit că acesta, în data de 04.12.2019, a pătruns în incinta unei unităţi miniere, de unde a încercat să sustragă fier vechi. Al doilea tânăr, în vârstă de 18 ani, este bănuit de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe. Acesta din urmă, în data de 14.09.2019, împreună cu alte două persoane, au agresat un bărbat care se deplasa spre domiciliu.
În toate cauzele, poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor vizaţi de ancheta penală.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *