Razii la transportatorii de lemne

2006

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Crișcior, împreună cu reprezentaţi ai Gărzii Forestiere Timişoara, au oprit în trafic, pe DN74, în comuna Buceş, autoutilitara condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Albac, care transporta material lemnos (cherestea tivită), în cantitate de 20 mc, cu 6 mc mai mult decât era prevăzut în avizul de însoțire a mărfii.
Prin urmare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 6 mc de cherestea.
În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 74, în comuna Crişcior, autoutilitara condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Albac, care transporta material lemnos (cherestea tivită), în cantitate de 31,4 mc, cu 6,2 mc mai mult decât era prevăzut în avizului de însoțire.
Şi în acest caz, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 6,2 mc de cherestea.
Întreaga cantitate de material lemnos confiscată, (12,2 mc), a fost predată în custodia Ocolului Silvic Brad, fiind evaluată la peste 8.000 de lei.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *