Razii la transportatorii de lemne

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Crișcior, împreună cu reprezentaţi ai Gărzii Forestiere Timişoara, au oprit în noaptea de joi spre vineri, în trafic, pe DN74, în comuna Buceş, autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, care transporta material lemnos (lemn de foc), în cantitate de 20,50 mc, cu 8,5 mc mai mult decât era cantitatea prevăzută în avizul de însoțire.

Prin urmare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 8,5 mc care nu era specificată în documentele de transport.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 74, în comuna Buceș, autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din , județul Alba, care transporta material lemnos (lemn de foc), în cantitate de 2 mc, fără a deține aviz de însoțire. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

Întreaga cantitate de material lemnos confiscată (respectiv cei 10,5 mc) a fost predată în custodia Ocolului Silvic Brad, fiind evaluată la peste 3000 de lei.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului