Razii în piețele Hunedoarei

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat o acţiune de verificare a respectării reglementărilor legale din domeniul drepturilor de proprietate industrială şi a drepturilor de autor şi conexe.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Hunedoara, care comercializa, într-o piaţă din municipiul Hunedoara, 15 produse de îmbrăcăminte ce purtau sigla unor mărcilor celebre. Întrucât prezentau suspiciunea de a fi contrafăcute, produsele au fost indisponibilizate, iar faţă de bărbat, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.
În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au identificat o tânără în vârstă de 29 de ani, care comercializa la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, situat în Petroşani, 24 de jucării (în valoare de aproximativ 2400 de lei – susceptibil de a fi contrafăcute).
Tot ieri, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 37 de ani, care comercializa în municipiul Petroşani, 17 jucării (susceptibil de a fi contrafăcute), iar în incinta unui complex comercial din municipiul Deva au identificat un bărbat de 59 de ani, care comercializa 50 jucării (în valoare de aproximativ 5.000 de lei, purtând sigla unor mărci înregistrate, susceptibil de a fi contrafăcute).
Şi aceste produse, întrucât prezentau suspiciunea de a fi contrafăcute, au fost indisponibilizate, iar faţă de cei în cauză, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație