Razii în piețele Hunedoarei

Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat o acţiune de verificare a respectării reglementărilor legale din domeniul drepturilor de proprietate industrială şi a drepturilor de autor şi conexe.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Hunedoara, care comercializa, într-o piaţă din municipiul Hunedoara, 15 produse de îmbrăcăminte ce purtau sigla unor mărcilor celebre. Întrucât prezentau suspiciunea de a fi contrafăcute, produsele au fost indisponibilizate, iar faţă de bărbat, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.
În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au identificat o tânără în vârstă de 29 de ani, care comercializa la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, situat în Petroşani, 24 de jucării (în valoare de aproximativ 2400 de lei – susceptibil de a fi contrafăcute).
Tot ieri, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 37 de ani, care comercializa în municipiul Petroşani, 17 jucării (susceptibil de a fi contrafăcute), iar în incinta unui complex comercial din municipiul Deva au identificat un bărbat de 59 de ani, care comercializa 50 jucării (în valoare de aproximativ 5.000 de lei, purtând sigla unor mărci înregistrate, susceptibil de a fi contrafăcute).
Şi aceste produse, întrucât prezentau suspiciunea de a fi contrafăcute, au fost indisponibilizate, iar faţă de cei în cauză, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019