Razii „anti-COVID-19” în județul Hunedoara

Controale ample la care au participat poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi ofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au avut loc în ultimele 24 de ore în judeţul Hunedoara. Peste 70 de societăţi comerciale au fost verificate dacă respectă regulile de prevenire a răspândirii SARS-COV-2, însă razii au avut loc şi în zonele aglomerate din oraşe, în staţii CFR şi trenuri de călători.

Cel puţin 6 oameni au fost amendaţi, miercuri, de poliţiştii de la Transporturi Feroviare, pentru că nu purtau masca de protecţie în tren, iar alte 39 de amenzi, în valoare de 24.900 de lei, au fost date marţi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

„Activităţile desfăşurate în acest context vizează, cu predilecţie, zonele aglomerate, localurile publice, centrele comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun. Poliţiştii Serviciului Transporturi Feroviare (T.F.), în cadrul activităţilor curente de control, urmăresc, pe lângă verificarea normelor igienico-sanitare destinate limitării răspândirii Covid 19, şi identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de călătorii frauduloşi (activităţile desfăşurându-se atât în staţiile C.F.R., cât şi în trenurile de călători). Recomandăm atât operatorilor economici, cât şi cetăţenilor, respectarea măsurilor esenţiale pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirii cu Covid-19. Poliţiştii acţionează preventiv, însă faţă de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!