Razii ale Poliției în Hunedoara

260

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara şi cei ai Secției de Poliție Rurală Hunedoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au desfășurat o razie pe raza municipiului Hunedoara, în zone cu risc criminogen ridicat.

Acţiunea a avut drept scop depistarea și luarea măsurilor legale față de prezumtivii autori ai unor infracțiuni, dar şi prevenirea comiterii faptelor comise cu violență ori a celor îndreptate împotriva patrimoniului persoanelor fizice sau juridice.

În cadrul raziei, au fost legitimate peste 180 de de persoane şi au fost controlate 27 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate la regimul circulaţiei rutiere au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute 4 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor hunedoreni în vârstă de 14, 22 şi de 34 de ani, bănuiţi de comiterea, în perioada mai-septembrie 2022, a mai multor infracțiuni de furt calificat, pe raza municipiului Hunedoara (furturi din autoturisme, casetele cu bani din tonomaturile de lapte, din locuințe sau anexe gospodărești comise prin efracție și/ sau escaladare).

O parte dintre bunurile sustrase (constând în scule, biciclete, aparatură electronică şi electrocasnică, telefoane mobile, bani, bijuterii sau ceasuri de lux) fiind recuperate de la locuinţele celor trei tineri, faţă de care a fost luată măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore.

Bărbaţii în vârstă de 22 şi de 34 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *