Razii ale Poliției în Geoagiu, Lupeni și Petroșani

4643

Joi dimineața, polițiștii și luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale au descins în Cartierul Muzicanților din Geoagiu, locuit de numeroase familii de romi.

„Au fost puse în executare cinci mandate de aducere emise față de patru bărbaţi şi femeie, cu vârste cuprinse între 19 şi 58 de ani, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt, din locuinţe şi autoturisme şi loviri sau alte violenţe”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. Cei cinci au fost conduși la sediul Poliției Stațiunii Geoagiu.

Tot joi, poliţiştii au efectuat o razie într-un cartier din municipiul Petroșani, acţiune în cadrul căreia a fost reţinut un tânăr de 26 de ani, din municipiul Vulcan, suspectat de participarea la o spargere. „După audierea tânărului, poliţiştii au dispus luarea măsurii reținerii faţă de acesta, pe o durată de 24 de ore”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara. O razie a avut loc, în aceeași zi și într-un cartier din Lupeni, de unde au fost ridicați doi tineri, suspectați că au comis spargeri.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.