(VIDEO) Razie în Hunedoara. Mai multe persoane au fost reținute

Cinci bărbați și o femeie din Hunedoara, cu vârste între 17 ani și 51 de ani, au fost reținuți de polițiști în urma unei razii, fiind acuzați de acte de violență, comise în zona blocurilor de locuințe sociale din zona Pieței Obor a municipiului. Un alt tânăr a fost reținut pentru mai multe spargeri.

„Poliţiştii au pus în executare șase mandate de aducere emise de magistraţi pe numele unor hunedoreni bănuiţi de săvârșirea unor infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, amenințare și violență în familie, fapte comise în data de 31 mai 2021, pe o stradă din municipiul Hunedoara. Cei şase au fost conduşi la sediul Poliției, unde, în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În timpul raziei, polițiștii au identificat și un adolescent în vârstă de 17 ani, pe numele căruia a fost emis de către Tribunalul Hunedoara un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul este cercetat pentru furturi din autoturisme şi dintr-o locuinţă. Peste 130 de oameni au fost legitimați, iar 19 dintre ei au fost aduși la sediul Poliției pentru proceduri de identificare ce au inclus amprentarea fotografierea.

FOTO: IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului