Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos

O razie avut loc, joi dimineaţa, în municipiul Hunedoara. Aproape 300 de oameni au fost legitimaţi de poliţişi, unii dintre ei fiind aduşi la sediul Poliţiei pentru amprentare şi fotografiere, iar peste 60 de maşini au fost oprite în trafic pentru control.

Unul dintre cei capturaţi a fost Ioan Muntean, condamnat în trecut la 21 de ani de închisoare, pentru omor deosebit de grav, tâlhărie, viol, dar şi după o evadare. Bărbatul a ieşit din închisoare în septembrie 2018.

„În cadrul raziei, poliţiştii au depistat, pe strada Mureşului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Hunedoara, recidivist. Acesta este bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, în dimineaţa zilei de 20 februarie 2019, în jurul orei 06:00, pe raza municipiului Hunedoara. Fapta a fost sesizată poliţiştilor chiar de către partea vătămată, o femeie din municipiul Hunedoara, care a reclamat că, în timp ce se deplasa pe strada Luncii, din Hunedoara, un bărbat a ameninţat-o cu un cuţit şi i-a solicitat să-i înmâneze portmoneul, în care avea documentul de identificare, carduri bancare şi 400 de lei), de frică aceasta conformându-se”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Ancheta a fost îngreunată de faptul că femeia nu a putut furniza detalii despre agresor şi despre direcţia în care acesta a fugit, deoarece la acea oră era încă întuneric afară.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei         Accident pe șoseaua Deva – Hunedoara, produs de un șofer care a adormit la volan         ANIVERSATĂ DE PRIMAR. Sărbătoare mare în familia unei hunedorence de 100 de ani