Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos

O razie avut loc, joi dimineaţa, în municipiul Hunedoara. Aproape 300 de oameni au fost legitimaţi de poliţişi, unii dintre ei fiind aduşi la sediul Poliţiei pentru amprentare şi fotografiere, iar peste 60 de maşini au fost oprite în trafic pentru control.

Unul dintre cei capturaţi a fost Ioan Muntean, condamnat în trecut la 21 de ani de închisoare, pentru omor deosebit de grav, tâlhărie, viol, dar şi după o evadare. Bărbatul a ieşit din închisoare în septembrie 2018.

„În cadrul raziei, poliţiştii au depistat, pe strada Mureşului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Hunedoara, recidivist. Acesta este bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, în dimineaţa zilei de 20 februarie 2019, în jurul orei 06:00, pe raza municipiului Hunedoara. Fapta a fost sesizată poliţiştilor chiar de către partea vătămată, o femeie din municipiul Hunedoara, care a reclamat că, în timp ce se deplasa pe strada Luncii, din Hunedoara, un bărbat a ameninţat-o cu un cuţit şi i-a solicitat să-i înmâneze portmoneul, în care avea documentul de identificare, carduri bancare şi 400 de lei), de frică aceasta conformându-se”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Ancheta a fost îngreunată de faptul că femeia nu a putut furniza detalii despre agresor şi despre direcţia în care acesta a fugit, deoarece la acea oră era încă întuneric afară.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului