Razie a Poliției în Lupeni: trei localnici, anchetați penal

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni au desfășurat o acţiune în urma căreia au identificat trei bărbaţi, toţi din municipiul Lupeni, bănuiţi de comiterea unor fapte de natură penală.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că unul dintre cei trei, un tânăr în vârstă de 19 ani, în noaptea de 22/23.09.2018, a pătruns prin efracție în locuința unei persoane vătămate din municipiu, de unde a sustras mai multe bunuri.

Faţă de tânăr, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, cu privire la care au stabilit că a distrus aparatele tip „slot-machine” aparținând unei agenții de jocuri din Lupeni, turnând lichid peste acestea.

În continuare, faţă de bărbat, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Faţă de un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, identificat în cadrul acţiunii, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat. Din cercetări a rezultat că acesta, la data de 27.02.2020 a pătruns prin efracție în locuința unui bărbat din municipiul Lupeni, cu intenția de a sustrage bunuri.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!