Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt

Procesul stimulentelor financiare solicitate de mai mulţi angajaţi ai Serviciului Impozite şi Taxe Locale Petroşani o ia de la capăt. Sunt câteva zeci de mii de lei pe care fiecare dintre funcţionari le revendică în sala de judecată.

Reprezentanţii Serviciului Impozite şi Taxe Locale fac parte din Sindicatul Forţa Legii, iar procesul s-a desfăşurat în judeţul Dolj. La Tribunal, acţiunea le-a fost respinsă, dar în recurs magistraţii au dispus casarea sentinţei şi trimiterea cauzei spre rejudecare la prima instanţă.

Disensiunile au fost făcute publice anul trecut, când, nemulţumiţi de fondul de stimulente constituit de Primăria Municipiului Petroşani, o parte a funcţionarilor publici, membri ai sindicatului „Forţa legii”, au cerut municipalităţii abrogarea Hotărârii de Consiliu Local prin care a fost stabilit cuantumul stimulentelor şi aprobarea uneia noi. – Continuare  in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”