RALIUL FRUMUSEŢII 2013. Miss a fost dat de Simeria, iar cel mai tare echipaj de Orăştie FOTOGALERIE.

Miss Raliul Frumuseţii 2013 a revenit unei frumoase domnişoare din Simeria în timp ce “marele premiu” a fost câştigat de un echipaj din Orăştie.

Echipajul cu numărul 6 din Orăştie format din Mădălina Probsdorfer – pilot şi Florina Sîrbu – copilot la bordul unui Ford au câştigat cea de-a XVII-a ediţie a Raliului Frumuseţii-2013. Miss Raliul Frumuseţii 2013 a fost desemnată Diana Nicuţa.

Campioane absolute!

Altfel, cele două şoferiţe din Orăştie, Mădălina Probsdorfer şi Florina Sîrbu au dominat ediţia din acest an a Raliului Frumuseţii ele urcând pe prima treaptă a podiumului şi la Clasa 1 – autovehicule de 1.600 cmc şi s-au impus în toate cele trei Probe Speciale de la Deva şi Simeria – de îndemânare dar şi în cea de viteză din centrul municipiului Hunedoara.

Celelalte două categorii de concurs au fost castigate de echipajele formate din: Diana Nicuţa/Laura Gerger (Simeria, BMW 318i) – la clasa 1.601 -2.000 cmc respective Ramona Gherman/Alexandra Vîrvorea (Alba Iulia, Audi A4) – la clasa peste 2.000 cmc, premiu acordat din oficiu deoarece a fost singura maşină de peste 2.000 cmc din concurs.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ transition=”‘flash'”]

Cea mai bună echipă a fost Accent Media Deva (fiecare echipa a fost formată din 3 maşini), piloţi: Marcela Brînduşa, Mădălina Probsdorfer şi Rodica Lupei.

Premiul de cea mai cochetă maşină a ajuns în posesia echipajului cu numărul 2, pilot Daniela Ramona Buzilă din Deva care a concurat la bordul unui superb Lancia Ypsilon.

Concursurile rezervate copiloţilor au fost caştigate de Roxana Lomonar şi Florina Sîrbu (ambele din Orăştie).

Concursul a fost lipsit de evenimente neplăcute – a existat un singur abandon – iar rezultatele finale nu au fost contestate de nimei nu a existat nicio contestaţie

13 echipaje din judeţele Alba, Caraş Severin şi Hunedoara au luat startul în Raliul Frumuseţii – 2013 care s-a desfăşurat pe traseul de acum “clasic”: Deva – Hunedoara – Sântuhalm – Simeria – Rapoltu Mare – Geoagiu Băi.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare