RALIUL FRUMUSEŢII 2013. Miss a fost dat de Simeria, iar cel mai tare echipaj de Orăştie FOTOGALERIE.

Miss Raliul Frumuseţii 2013 a revenit unei frumoase domnişoare din Simeria în timp ce “marele premiu” a fost câştigat de un echipaj din Orăştie.

Echipajul cu numărul 6 din Orăştie format din Mădălina Probsdorfer – pilot şi Florina Sîrbu – copilot la bordul unui Ford au câştigat cea de-a XVII-a ediţie a Raliului Frumuseţii-2013. Miss Raliul Frumuseţii 2013 a fost desemnată Diana Nicuţa.

Campioane absolute!

Altfel, cele două şoferiţe din Orăştie, Mădălina Probsdorfer şi Florina Sîrbu au dominat ediţia din acest an a Raliului Frumuseţii ele urcând pe prima treaptă a podiumului şi la Clasa 1 – autovehicule de 1.600 cmc şi s-au impus în toate cele trei Probe Speciale de la Deva şi Simeria – de îndemânare dar şi în cea de viteză din centrul municipiului Hunedoara.

Celelalte două categorii de concurs au fost castigate de echipajele formate din: Diana Nicuţa/Laura Gerger (Simeria, BMW 318i) – la clasa 1.601 -2.000 cmc respective Ramona Gherman/Alexandra Vîrvorea (Alba Iulia, Audi A4) – la clasa peste 2.000 cmc, premiu acordat din oficiu deoarece a fost singura maşină de peste 2.000 cmc din concurs.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ transition=”‘flash'”]

Cea mai bună echipă a fost Accent Media Deva (fiecare echipa a fost formată din 3 maşini), piloţi: Marcela Brînduşa, Mădălina Probsdorfer şi Rodica Lupei.

Premiul de cea mai cochetă maşină a ajuns în posesia echipajului cu numărul 2, pilot Daniela Ramona Buzilă din Deva care a concurat la bordul unui superb Lancia Ypsilon.

Concursurile rezervate copiloţilor au fost caştigate de Roxana Lomonar şi Florina Sîrbu (ambele din Orăştie).

Concursul a fost lipsit de evenimente neplăcute – a existat un singur abandon – iar rezultatele finale nu au fost contestate de nimei nu a existat nicio contestaţie

13 echipaje din judeţele Alba, Caraş Severin şi Hunedoara au luat startul în Raliul Frumuseţii – 2013 care s-a desfăşurat pe traseul de acum “clasic”: Deva – Hunedoara – Sântuhalm – Simeria – Rapoltu Mare – Geoagiu Băi.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva