Proteste pe acoperișul Asociației Pensionarilor

661

Două oameni au urcat, luni dimineață, pe acoperișul Asociației Pensionarilor pentru Ajutor de Deces și Ajutor Reciproc Petroșani, pentru a protesta împotriva președintelui asociației, după ce au aflat că vor fi concediați, potrivit martorilor evenimentului.

„Luni, în jurul orei 08:20, Poliţia Municipiului Petroșani a fost sesizată despre faptul că doi angajaţi (în vârstă de 44 şi 54 de ani) ai unei asociaţii din municipiu au urcat pe acoperișul clădirii în care lucrează (de două etaje, din Petroșani), ca formă de protest, ca urmare a unor neînțelegeri cu angajatorul. La faţa locului s-au deplasat polițiști, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, dar şi un procuror şi reprezentanţi ai Direcției de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara. În urma discuțiilor, cei doi au coborât de pe acoperiș, urmând ca revendicările acestora să fie analizate și să fie dispuse măsurile care se impun”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

La începutul lunii iulie, din clădirea asociației pensionarilor din Petroșani a fost furat un seif în care se aflau circa 160.000 de lei. Autorii spargerii nu au fost identificați până în prezent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.