Proteste ale angajaților, la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara

Zeci de angajați ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara au protestat, joi, timp de o oră, în faţa sediului instituţiei. S-au alăturat astfel unui protest care are loc la nivel naţional, organizat de membrii Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa.

Printre nemulţumirile expuse este posibilitatea ca din ianuarie 2018, odată cu intrarea în vigoare a noii Legi a salarizării unitare, veniturile angajaţilor să scadă, prin pierderea tichetelor de masă şi pierderea totală sau reducerea considerabilă a procentelor din sporuri pentru condiţiile de muncă. De asemenea, angajaţii Serviciilor de Ambulanţă se plâng de starea maşinilor din parcul auto, în dotarea instituţiei din Hunedoara fiind nevoie de încă zece ambulanţe, şi de deficitul de personal. Aceştia solicită majorarea numărului de angajaţi din Serviciile Publice de Ambulanţă şi alocarea banilor necesari pentru remunerarea lor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea