Proteste ale angajaților, la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara

Zeci de angajați ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara au protestat, joi, timp de o oră, în faţa sediului instituţiei. S-au alăturat astfel unui protest care are loc la nivel naţional, organizat de membrii Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa.

Printre nemulţumirile expuse este posibilitatea ca din ianuarie 2018, odată cu intrarea în vigoare a noii Legi a salarizării unitare, veniturile angajaţilor să scadă, prin pierderea tichetelor de masă şi pierderea totală sau reducerea considerabilă a procentelor din sporuri pentru condiţiile de muncă. De asemenea, angajaţii Serviciilor de Ambulanţă se plâng de starea maşinilor din parcul auto, în dotarea instituţiei din Hunedoara fiind nevoie de încă zece ambulanţe, şi de deficitul de personal. Aceştia solicită majorarea numărului de angajaţi din Serviciile Publice de Ambulanţă şi alocarea banilor necesari pentru remunerarea lor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie