Protest pe stâlpul de iluminat stradal

Un protestatar de profesie din Petroşani a dat de furcă oamenilor legii după ce s-a urcat pe un stâlp de iluminat stradal din apropierea Primăriei Petroşani, Bărbatul era nemulţumit că nu a putut să stea de vorbă cu primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, care lipsea din localitate.

 

2013-07-22 14.52.10Aproape o oră a protestat cocoţat pe un stâlp de electricitate Viorel Popa, zis “Ureche”. Omul era nemulţumit de faptul că primarul din Petroşani nu a venit să stea de vorbă cu el şi a precizat că nu coboară până când nu vine edilul – şef. Nimeni nu mai ştie de câte ori a protestat Ureche în acest mod şi, întotdeauna,  primarul Iacob – Ridzia  fost cel care l-a convins rapid să coboare de pe stâlp. „Vreau casă! Nu garsonieră, apartament cu două camera. Primarul nu e şi am stat 3 ore să îl aştept”, a declarat Viorel Popa. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, poliţiştii, dar şi jandarmii, care au încercat să îl convingă să coboare. „Noi am fost anunţaţi prin 112 că un bărbat protestează pe un stâlp în faţa primăriei. Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj SMURD şi am încercat să îl convingem să coboare”, au precizat echipele de intervenţie. “Ureche” e cunoscut pentru protestele lui la înălţime şi, recent, omul s-a ales şi cu o slujbă. Un om de afaceri din zonă l-a angajat şi spune că e foarte mulţumit de el. „Munceşte mai mult ca oricare angajat al meu. Nu ştiu ce l-a apucat azi (n.r. luni), dar când bea nu ştie ce face. Eu pot spune că e un bun muncitor şi nu mă plâng că l-am angajat, pentru că tot cerea să lucreze şi am vrut să văd de ce e în stare. M-am convins că asta voia şi e unul dintre cei mai buni oameni ai mei”, a spus angajatorul. După aproape o oră de protest, bărbatul a fost convins să coboare de un paramedic, care i-a promis că merge cu el la Primărie.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj