Protest pe stâlpul de iluminat stradal

Un protestatar de profesie din Petroşani a dat de furcă oamenilor legii după ce s-a urcat pe un stâlp de iluminat stradal din apropierea Primăriei Petroşani, Bărbatul era nemulţumit că nu a putut să stea de vorbă cu primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, care lipsea din localitate.

 

2013-07-22 14.52.10Aproape o oră a protestat cocoţat pe un stâlp de electricitate Viorel Popa, zis “Ureche”. Omul era nemulţumit de faptul că primarul din Petroşani nu a venit să stea de vorbă cu el şi a precizat că nu coboară până când nu vine edilul – şef. Nimeni nu mai ştie de câte ori a protestat Ureche în acest mod şi, întotdeauna,  primarul Iacob – Ridzia  fost cel care l-a convins rapid să coboare de pe stâlp. „Vreau casă! Nu garsonieră, apartament cu două camera. Primarul nu e şi am stat 3 ore să îl aştept”, a declarat Viorel Popa. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, poliţiştii, dar şi jandarmii, care au încercat să îl convingă să coboare. „Noi am fost anunţaţi prin 112 că un bărbat protestează pe un stâlp în faţa primăriei. Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj SMURD şi am încercat să îl convingem să coboare”, au precizat echipele de intervenţie. “Ureche” e cunoscut pentru protestele lui la înălţime şi, recent, omul s-a ales şi cu o slujbă. Un om de afaceri din zonă l-a angajat şi spune că e foarte mulţumit de el. „Munceşte mai mult ca oricare angajat al meu. Nu ştiu ce l-a apucat azi (n.r. luni), dar când bea nu ştie ce face. Eu pot spune că e un bun muncitor şi nu mă plâng că l-am angajat, pentru că tot cerea să lucreze şi am vrut să văd de ce e în stare. M-am convins că asta voia şi e unul dintre cei mai buni oameni ai mei”, a spus angajatorul. După aproape o oră de protest, bărbatul a fost convins să coboare de un paramedic, care i-a promis că merge cu el la Primărie.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3