Promovabilitate mai mare. Încă 25 de elevi au promovat examenul de Bacalaureat

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în judeţul Hunedoara a crescut după rezolvarea contestaţiilor, însă procentul este nesemnificativ.

eleviContestaţiile au adus încă 2 de elevi admişi la examenul de Bacalaureat, iar asta înseamnă că în judeţul Hunedoara procentul de promovabilitate a crescut la 53,8 la sută, faţă de 53,25 la sută cât era iniţial. Din cele 812 contestaţii depuse de cei nemulţumiţi de notele la examen, 555 nu au fost admise. În schimb, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean SJ Hunedoara, au fost admise 257 de contestaţii, în urma cărora 116 note au devenit mai mari şi 141 de note mai mici. Modificările de note au fost de până la 1,5 puncte. Per total, numărul celor admişi după recorectarea lucrărilor pentru care s-au depus contestaţii este de 2.398. În sesiunea de bacalaureat din vara anului trecut, promovabilitatea finală a fost de 37,72 la sută.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată