Promovabilitate mai mare. Încă 25 de elevi au promovat examenul de Bacalaureat

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în judeţul Hunedoara a crescut după rezolvarea contestaţiilor, însă procentul este nesemnificativ.

eleviContestaţiile au adus încă 2 de elevi admişi la examenul de Bacalaureat, iar asta înseamnă că în judeţul Hunedoara procentul de promovabilitate a crescut la 53,8 la sută, faţă de 53,25 la sută cât era iniţial. Din cele 812 contestaţii depuse de cei nemulţumiţi de notele la examen, 555 nu au fost admise. În schimb, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean SJ Hunedoara, au fost admise 257 de contestaţii, în urma cărora 116 note au devenit mai mari şi 141 de note mai mici. Modificările de note au fost de până la 1,5 puncte. Per total, numărul celor admişi după recorectarea lucrărilor pentru care s-au depus contestaţii este de 2.398. În sesiunea de bacalaureat din vara anului trecut, promovabilitatea finală a fost de 37,72 la sută.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani