Promovabilitate mai mare. Încă 25 de elevi au promovat examenul de Bacalaureat

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în judeţul Hunedoara a crescut după rezolvarea contestaţiilor, însă procentul este nesemnificativ.

eleviContestaţiile au adus încă 2 de elevi admişi la examenul de Bacalaureat, iar asta înseamnă că în judeţul Hunedoara procentul de promovabilitate a crescut la 53,8 la sută, faţă de 53,25 la sută cât era iniţial. Din cele 812 contestaţii depuse de cei nemulţumiţi de notele la examen, 555 nu au fost admise. În schimb, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean SJ Hunedoara, au fost admise 257 de contestaţii, în urma cărora 116 note au devenit mai mari şi 141 de note mai mici. Modificările de note au fost de până la 1,5 puncte. Per total, numărul celor admişi după recorectarea lucrărilor pentru care s-au depus contestaţii este de 2.398. În sesiunea de bacalaureat din vara anului trecut, promovabilitatea finală a fost de 37,72 la sută.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute