Procesul lui Alin Simota s-a încheiat la Judecătoria Deva

71

alin-simotaJudecătoria Deva a finalizat cercetarea în dosarul în care omul de afaceri Alin Simota a fost trimis în judecată pentru conflict de interese. Instanţa a amânat pronunţarea soluţiei în acest dosar pentru data de 23 decembrie.

„Prin rechizitoriul nr. 374/P/2013 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia din data s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Simota Alin pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese, faptă prevăzută de art. 253/1 din Codul penal din 1969 (art. 301 al. 1 C.p. actual).

În fapt s-a reţinut că în calitate de consilier judeţean, inculpatul a participat la luarea unei decizii, respectiv la adoptarea unei hotărâri a Consiliului Judeţean privind finanţarea lucrărilor suplimentare privind execuţia unui proiect de modernizare şi echipare cu aparatură de către o societate pe care inculpatul o administra în fapt şi al cărui angajat era, obţinându-se astfel pentru sine şi pentru societate un folos patrimonial în sumă de aproximativ 260.000 de lei”, a declarat Mihaela Chicea, procuror şef secţie şi purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Alin Simota este din luna septembrie 2014.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.