Procesul deveanului care şi-au ucis părinţii s-a încheiat

hunedoara batUnul dintre cei mai sadici criminali din ultimii ani va fi condamnat de Tribunalul Hunedoara. Gabriel Vittorio Băţ a recunoscut cele două crime comise în a doua zi de Crăciun, în care victimele, doi bătrâni de 85 de ani, au fost mama şi tatăl său. „Se comportau tiranic cu mine”, a relatat deveanul. Instanţa a încheiat cercetarea judecătorească şi a amânat pronunţarea în dosar pe data de 28 mai.

În 26 decembrie 2013, Gabriel Vittorio Băţ şi-a ucis mama şi tatăl, lovindu-i cu ciocanul în cap. Trupurile celor două victime au fost ţinute în cameră încă două zile, înainte de a fi descoperite de rudele criminalului. Autorul crimei plănuia să ascundă cadavrele în garajul familiei. Şi-a recunoscut fapta, dar în cursul anchetei a cerut să fie lăsat în libertate, motivul invocate fiind afecţiunile psihice de care suferea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici