Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie

Autostrada Deva – Orăștie a rămas de mai multe zile în beznă, în zona nodului rutier Simeria Veche, reclamă mai mulți șoferi. La Simeria Veche, unde nodul rutier leagă A1 de Drumul Național 7 și de Drumul Național 66, toate instalațiile de iluminat ale acestuia sunt nefuncționale.
„De o săptămână circul noaptea între Simeria și Sebeș și am remarcat că cele două noduri rutiere sunt în beznă. Dacă un călător nu cunoaște zona – mai ales ieșirea dinspre Orăștie spre Simeria sunt șanse mari să piardă ieșirea”, reclamă unul dintre șoferi. Reprezentanții CNAIR nu au putut fi contactați, deocamdată, pentru a oferi informații despre situația nodului rutier. Vom reveni cu detalii.
Tronsonul Deva – Orăștie al A1 are 33 de kilometri și a fost inaugurat în 2013. A fost împărțit în două subtronsoane, primul, între Deva și Simeria Veche fiind finalizat în 2012.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare