Problema câinilor fără stăpân va fi rezolvată în curând

Problema câinilor fără stăpân din Deva va fi rezolvată în cursul lunii februarie, a anunțat Florin Oancea, primarul din municipiul de reședință al județului Hunedoara.

 

 

După desfiinţarea Serviciului Judeţean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân, din motive care ţin de Consiliul Judeţean Hunedoara, câinii s-au înmulţit necontrolat în toate localităţile judeţului.

 

Asociație proprie a Primăriei

 

Acum, Primăria Municipiului Deva a luat decizia de înfiinţare a unei asociații proprii având ca obiect de activitate capturarea câinilor fără stăpân, asociație la care pot adera ulterior şi alte primării din judeţ care doresc acest lucru. “Asociația va începe să funcţioneze din luna februarie. Animalele vor fi capturate, sterilizate, tratate în adăpostul existent la Sântuhalm, proprietatea Unitățiii Administrativ Teritoriale Deva, în conformitate cu normele europene”, a scris pe pagina sa de socializare primarul Florin Oancea.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie