Problema câinilor fără stăpân va fi rezolvată în curând

Problema câinilor fără stăpân din Deva va fi rezolvată în cursul lunii februarie, a anunțat Florin Oancea, primarul din municipiul de reședință al județului Hunedoara.

 

 

După desfiinţarea Serviciului Judeţean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân, din motive care ţin de Consiliul Judeţean Hunedoara, câinii s-au înmulţit necontrolat în toate localităţile judeţului.

 

Asociație proprie a Primăriei

 

Acum, Primăria Municipiului Deva a luat decizia de înfiinţare a unei asociații proprii având ca obiect de activitate capturarea câinilor fără stăpân, asociație la care pot adera ulterior şi alte primării din judeţ care doresc acest lucru. “Asociația va începe să funcţioneze din luna februarie. Animalele vor fi capturate, sterilizate, tratate în adăpostul existent la Sântuhalm, proprietatea Unitățiii Administrativ Teritoriale Deva, în conformitate cu normele europene”, a scris pe pagina sa de socializare primarul Florin Oancea.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”