Primele rezultate parțiale la alegerile din Deva: Florin Oancea favorit la un nou mandat de primar

2466

Florin Oancea, actualul primar al municipiului Deva, se află pe primul loc în preferințele alegătorilor din Deva, după numărarea voturilor din 25 de secții de votare din Deva, respectiv jumătate din secțiile din municipiu. Anunțul a fost făcut la sediul PNL din Deva. „Vreau să le mulțumesc devenilor care m-au reconfirmat ca primar. Înseamnă că munca mea în acești doi ani și nouă luni nu a fost zadarnică”, a declarat Florin Oancea.
În Deva, 58.095 de persoane au fost înscrise pe listele electorale. Duminică au votat 21.104 deveni, prezența la urne fiind de peste 36 la sută.
13 oameni au candidat pentru funcţia de primar al municipiului Deva, la alegerile de duminică, 27 septembrie. Aceştia sunt: Florin Oancea (PNL), Petru Mărginean (Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal – PP-USL), Paula Corbu (Partidul România Europeană), Răzvan Mareş (Partidul Ecologist Român), Ovidiu Tânjală (independent), Alin Amititeloaie (independent), Corina Oprişiu (PMP), Ovidiu Moş (PSD), Gabriel Ilieş (USR), Mihai Mica (Pro România), Anamaria Gavrilă (Alianţa pentru Unirea Românilor – AUR ), Emanuel Clej (ALDE) şi Alin Nuţ (independent).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.