Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, a publicat apel în care îi invită pe localnicii din Ţara Haţegului să ţină o zi de post şi rugăciune.

„Dragi locuitori ai oraşului Haţeg şi ai Ţării Haţegului. Având în vedere situaţia prin care trecem cu toţii acum, situaţie la care nu îi putem face faţă cu toate resursele pe care le avem, facem un apel la toţi creştinii oraşului Haţeg şi ai Ţării Haţegului să declarăm o zi de post şi rugăciune în ziua de 3 aprilie 2020. Pe această cale fac un apel la toţi cei care cred în Dumnezeu să ne unim în rugăciune şi să ne rugăm pentru depăşirea problemelor existente la nivelul întregii lumi. Pe preoţîi ortodocşi şi pe pastorii bisericilor neoprotestante din oraşul Haţeg şi din Ţara Haţegului îi rog pe fiecare ca în ziua de vineri, 3 aprilie, la ora 17.00 să ne unim într-o rugăciune comună în locaşurile de cult unde păstoreşte fiecare”, a anunţat primaul Marcel Goia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere