Primarul Florin Oancea și fiica sa au fost externați din spital

154

După o săptămână petrecută în Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Florin Oancea, primarul municipiului Deva, si fiica acestuia, Laura au fost externaţi. Testările epidemiologice au ieşit negativ pentru cei doi. Conform procedurilor, ei vor mai rămâne încă 14 zile în izolare la domiciliu.

„Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi. Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri! Noi plecăm astăzi spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit NEGATIV, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă. Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a anunţat Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Vineri, au mai fost externaţi de la clinica din Timişoara deputatul Lucian Heiuş şi administratorul public al municipiului Deva, Adrian David. Cei patru au fost diagnosticaţi cu infecţia cu coronavirus în urmă cu o săptămână.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.