Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare

Primarul Florin Oancea a solicitat, vineri, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri rezilierea contractului cu operatorul de salubritate Brai-Cata, care colectează deșeurile în Zona 3 Centru a județului, care cuprinde orașele Deva, Hunedoara și Orăștie. A acuzat societatea că nu s-a achitat de sarcinile primite și din această cauză localnicii au depus o mulțime de reclamații la primărie. Este evident: contractul de salubritate nu este respectat de firma Brai-Cata SRL. Am încercat toate variantele posibile pentru a determina firma de salubrizare să-și facă treaba. Am încercat să evit un conflict major, care să adâncească și mai mult o stare de criză care îi afectează pe cetățenii municipiului Deva. Am încercat prin discuții amiabile, i-am rugat, i-am amendat, i-am somat, le-am dat un ultimatum, le-am dat și al doilea ultimatum – și ei tot nu-și îndeplinesc obligațiile. De aceea, în această dimineață, am cerut ADI Deșeuri rezilierea contractului de salubrizare cu firma Brai-Cata SRL și am informat și Consiliul Județean Hunedoara despre decizia noastră”, a susține primarul Devei.

Rezilierea contractului cu operatorul de salubritate este posibilă doar cu votul membrilor din ADI Deșeuri. Firma Brai-Cata se ocupă de colectarea deșeurilor în 3 zone ale județului, cu excepția Văii Jiului, după ce a câștigat licitațiile organizate de ADI Deșeuri, din care fac parte toate primăriile din județ și Consiliul Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara