Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare

Primarul Florin Oancea a solicitat, vineri, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri rezilierea contractului cu operatorul de salubritate Brai-Cata, care colectează deșeurile în Zona 3 Centru a județului, care cuprinde orașele Deva, Hunedoara și Orăștie. A acuzat societatea că nu s-a achitat de sarcinile primite și din această cauză localnicii au depus o mulțime de reclamații la primărie. Este evident: contractul de salubritate nu este respectat de firma Brai-Cata SRL. Am încercat toate variantele posibile pentru a determina firma de salubrizare să-și facă treaba. Am încercat să evit un conflict major, care să adâncească și mai mult o stare de criză care îi afectează pe cetățenii municipiului Deva. Am încercat prin discuții amiabile, i-am rugat, i-am amendat, i-am somat, le-am dat un ultimatum, le-am dat și al doilea ultimatum – și ei tot nu-și îndeplinesc obligațiile. De aceea, în această dimineață, am cerut ADI Deșeuri rezilierea contractului de salubrizare cu firma Brai-Cata SRL și am informat și Consiliul Județean Hunedoara despre decizia noastră”, a susține primarul Devei.

Rezilierea contractului cu operatorul de salubritate este posibilă doar cu votul membrilor din ADI Deșeuri. Firma Brai-Cata se ocupă de colectarea deșeurilor în 3 zone ale județului, cu excepția Văii Jiului, după ce a câștigat licitațiile organizate de ADI Deșeuri, din care fac parte toate primăriile din județ și Consiliul Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani