PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor

Locuitorii municipiului Hunedoara sunt înştiinţaţi că data de 1 aprilie 2019, este ultima zi pentru plata impozitelor și taxelor locale cu bonificație de 10%

 

 

Având în vedere că ziua de 31 martie 2019 este zi nelucrătoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului I al anului se prelungește până luni, 1 aprilie 2019, inclusiv, conform legii.

 

Condiţii de plată

 

Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara aduce la cunoștința hunedorenilor că impozitele și taxele locale se achită integral sau în două rate egale, în conformitate cu Codul Fiscal. „După această dată, se va percepe o majorare de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, calculată pentru fiecare lună sau fracțiune de lună de întârziere. În cazul în care se optează pentru plata integrală a impozitului pe clădiri, teren respectiv mijloace de transport, persoanele fizice și persoanele juridice beneficiază de o bonificație de 10%”, informează biroul de presă al Primăriei.

 

Program de încasări

 

Pentru a evita aglomerația de la ghișee, Primăria Municipiului Hunedoara pune la dispoziția contribuabililor modalități facile de achitare online: pe site-ul www.primariahunedoara.ro prin plată online, cu autentificare; pe www.ghiseul.ro, unde contul poate fi creat imediat. Programul de încasări la ghişeele Primăriei Municipiului Hunedoara este următorul: luni, marţi și miercuri – între orele 7:30-16:30; joi – între orele 7:30-18:30; vineri – între orele 7:30-14:00.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”         Drama tinerei care și-a pierdut fetița de 7 ani într-un accident feroviar         Un weekend de poveste în Retezat         Avantajele unui scaun de birou confortabil: De ce să îl schimbi acum!