PRIMĂRIA HUNEDOARA. Selecţie de proiecte pentru activităţi nonprofit

Primăria Hunedoara organizează selecţie publică de proiecte privind atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local pentru activităţi nonprofit în domenii precum cultură, tineret, sport şi culte religioase

huned medalionAnul acesta, data limită de depunere a proiectelor este 16 martie ora 9, urmând ca proiectele declarate eligibile să fie implementate între 1 aprilie şi 15 decembrie 2015. Proiectele pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Hunedoara, str. Libertăţii nr.17, judeţul Hunedoara, cod poştal 331128, telefon 0254 716322, fax 0254 716087, cod fiscal 2127028, e-mail: achizitiiproiectehd@yahoo.com.

Sumele alocate activităţilor nonprofit

Domeniile pentru care se acordă finanţare nerambursabilă de la bugetul local în 2015 conform H.C.L. nr. 305/2014 sunt: cultură – 50.000 lei; tineret – 50.000 lei; sport – 50.000 lei; culte religioase – 100.000 lei. Sumele alocate pentru ONG-uri este mai mic faţă de anul trecut, însă trebuie luat în calcul faptul că bugetul primăriei este considerabil mai mic după ce Guvernul Ponta a schimbat regulile de alocare a fondurile către autorităţile publice locale. „Am alocat o sumă mai mare pentru cultele religioase la iniţiativa unui consilier local care a argumentat cu faptul că în municipiu avem 21 de comunităţi religioase care au nevoie de ajutor din partea primăriei şi acesta este singurul moment în care putem să-i sprijinim”, a explicat primarul Viorel Arion.

Pentru a obţine fonduri nerambursabile, solicitantul va depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului pentru punerea în aplicare a Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile publice pentru activităţi nonprofit de interes general, la Registratura Primăriei (adresa prezentată mai sus), cu menţiunea pe plic a denumirii proiectului, adresa şi numele complet al solicitantului, domeniul pentru care se solicită finanţare cu menţiunea ,,A nu se deschide înainte de sesiunea de evaluare – 16.03.2015 ora 11.00”.

Ghidul solicitantului

Evaluarea şi selecţionarea proiectelor în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă se va face de către  comisia de evaluare şi selecţionare a proiectelor de interes public. Comisia  va comunica la încheierea procedurii de evaluare şi selectare, în scris, solicitanţilor neselecţionaţi motivele neacordării finanţării şi celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor. Ghidul solicitantului se poate descărca de pe site-ul: www.primariahd.ro. Data limită pentru solicitarea clarificărilor este 10.03.2015. (Marcel Bot)

(Marcel Bot)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani