PRIMĂRIA HUNEDOARA. Selecţie de proiecte pentru activităţi nonprofit

Primăria Hunedoara organizează selecţie publică de proiecte privind atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local pentru activităţi nonprofit în domenii precum cultură, tineret, sport şi culte religioase

huned medalionAnul acesta, data limită de depunere a proiectelor este 16 martie ora 9, urmând ca proiectele declarate eligibile să fie implementate între 1 aprilie şi 15 decembrie 2015. Proiectele pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Hunedoara, str. Libertăţii nr.17, judeţul Hunedoara, cod poştal 331128, telefon 0254 716322, fax 0254 716087, cod fiscal 2127028, e-mail: achizitiiproiectehd@yahoo.com.

Sumele alocate activităţilor nonprofit

Domeniile pentru care se acordă finanţare nerambursabilă de la bugetul local în 2015 conform H.C.L. nr. 305/2014 sunt: cultură – 50.000 lei; tineret – 50.000 lei; sport – 50.000 lei; culte religioase – 100.000 lei. Sumele alocate pentru ONG-uri este mai mic faţă de anul trecut, însă trebuie luat în calcul faptul că bugetul primăriei este considerabil mai mic după ce Guvernul Ponta a schimbat regulile de alocare a fondurile către autorităţile publice locale. „Am alocat o sumă mai mare pentru cultele religioase la iniţiativa unui consilier local care a argumentat cu faptul că în municipiu avem 21 de comunităţi religioase care au nevoie de ajutor din partea primăriei şi acesta este singurul moment în care putem să-i sprijinim”, a explicat primarul Viorel Arion.

Pentru a obţine fonduri nerambursabile, solicitantul va depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului pentru punerea în aplicare a Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile publice pentru activităţi nonprofit de interes general, la Registratura Primăriei (adresa prezentată mai sus), cu menţiunea pe plic a denumirii proiectului, adresa şi numele complet al solicitantului, domeniul pentru care se solicită finanţare cu menţiunea ,,A nu se deschide înainte de sesiunea de evaluare – 16.03.2015 ora 11.00”.

Ghidul solicitantului

Evaluarea şi selecţionarea proiectelor în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă se va face de către  comisia de evaluare şi selecţionare a proiectelor de interes public. Comisia  va comunica la încheierea procedurii de evaluare şi selectare, în scris, solicitanţilor neselecţionaţi motivele neacordării finanţării şi celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor. Ghidul solicitantului se poate descărca de pe site-ul: www.primariahd.ro. Data limită pentru solicitarea clarificărilor este 10.03.2015. (Marcel Bot)

(Marcel Bot)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa